open booth humanitarian expo

assalamualaikum w.b.t semuaa ! :) 

sudah lama kita tidak ketemu :) macam mana semua. diharap sentiasa berada dalam keadaan sihat dan sejahtera. 

sStelah sekian lama, blog sendi kembali untuk menceritakan aktiviti sendi yang diadakan baru2 ini. 
pada 17hb september 2013 hingga 20hb september yang lalu, sendi club telah mengadakan open booth di humanitarian expo. Humanitarian Expo merupakan satu expo dimana ia mengumpulkan semua kelab di bawah Censerve untuk menarik ahli-ahli baru dan menceritakan aktiviti yang dilakukan kepada semua orang.

Selain itu, setiap kelab yang terlibat hendaklah menyediakan modul untuk dilaksanakan dan dilihat oleh semua pelajar. Sambutan yang diterima amatlah memberangsangkan dan ramai ya g tertsrik dengan sendi club ini. Program Manager yang bertanggjuawab pada kali ini ialan Br Hisham b Rosmi. Beliau telah menjayakan program ini dengan cemerlang. 

Pada hari terakhir, Humanitarian Expo ini telah dirasmikan oleh Dr. Mizan b Hitam, Deputy Rector of IIUM, pada hari ini juga telah diadakan flash mob bagi memeriahkan suasana pada hari terakhir tersebut.             gambar di atas adakah aktiviti yang dijalankan di kelab sendi.. dam ular !
                  ahli-ahli yang bersama-sama memeriahkan booth sendi                   penerangan daripada ahli sendi, Br Faiz kepada pelajar

No comments

SENDI Club IIUM 2016. Powered by Blogger.