INDUCTION COURSESemester 2 2009/2010 sudah lama bermula. Maafkan saya, agak terlambat rsenye utk update pekembangan Kelab Sendi. Program pertama yang berlangsung ialah Induction Course. Program ini bertujuan untuk memperkenalkan misi utama Sendi dan haluan yang akan kami bawa. Aktiviti yang dketengahkan sepanjang program ialah membuat kertas kerja dan 'treasure hunt'. Setiap kumpulan dikehendaki membuat kertas kerja berdasarkan program yang bakal dilakukan. Masa yang dberi hanya 2 jam tapi tetap menghasilkan sesuatu. Disebalik semua kesusahan yang terjadi kami tetap gembira program ini berjalan kerana kita boleh melihat siapa kawan siapa lawan..:)
Akhir kata , setiap yang senang ade susahnye, setiap yang manis ada pahitnya..namun setiap yang berlaku tetap tidak melunturkan semangat kami sebagai ahli Kelab Sendi.1 comment

Anonymous said...

"Disebalik semua kesusahan yang terjadi kami tetap gembira program ini berjalan kerana kita boleh melihat siapa kawan siapa lawan",ape maksud tersirat sebalik statement ni?

SENDI Club IIUM 2016. Powered by Blogger.